VAQTDAN MUSTAQIL SHREDINGER TENGLAMALARI YECHIMI - Haydarov Fazliddin; O’rolov Arslon (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada kvant mexanikasining asosiy tenglamasi hisoblangan va ko‘plab fizikaviy tizimlarning nazariy tahlilida qo‘llaniladigan vaqtga mustaqil Sherdinger tenglamasining nazariy asoslari va yechim usullari ko‘rib chiqilgan. Maqola ilmiy-tadqiqotlar, kvant tizimlari modellashtiruvi va zamonaviy fizika ta’lmi uchun amaliy ahamiyatga ega