QURILISH MATERIALLARINI XOSSALARINI YAXSHILASH UCHUN FOYDALANILAYOTGAN FIBROTOLALAR - Axmadjonov Xasanboy; Kamilov Xabibullo Xamidovich (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur tezisda fibro tolalar yordamida qurilish materiallarining xossalarini yaxshilash jarayoni, shuningdek, ularning turli materiallarga qo‘shilishining foydalari va qo‘llanilish sohalari tahlil qilinadi. Maqsad — fibro tolalar yordamida qurilish materiallarining sifatini qanday yaxshilash mumkinligini, ularning iqtisodiy samaradorligini qanday oshirishni va bu texnologiyalarning amaliy qo‘llanilishini ko‘rsatishdan iborat.