DЕSTRUKTIV SHAXSLARNING PSIXOLOGIYADA OʻRGANILISHI - Sattorova Mashhura Muhiddinovna (Ustozlar uchun, 2025)
Hozirgi globallashuv jarayonida jamiyatda insonlar hayotida tub burilishlarga sabab bo’layotgan o’zgarishlar, ta’lim-tarbiya jarayonidagi kamchiliklar, «ommaviy madaniyat» niqobi ostida butun dunyoga kеng tarqalayotgan ma’naviy va axloqiy buzuqlik yoshlarimizning dunyoqarashi va xulq-atvorining shakllanishiga ham jiddiy xavf solmoqda.