OʻQUVCHILARNI KASBGA YOʻNALTIRISHDA PSIXOLOGIK QARASHLARNING SHAKLLANISHI - Xidirova Ozoda Yo‘ldoshevna (Ustozlar uchun, 2025)
Hozirda o’sib kelayotgan yoshlar o’z qiziqishlaridan kelib chiqib minglab kasblar ichidan o’zi uchun qiziqarli bo’lgan kasbni tanlab olishlari va o’z hayotlarini mazmunli, yaxshi o’tkazishlari uchun intiladilar. Ularga bu kasblarni tanlashlarida kasb psixologiyasining o’rni va ahamiyati juda katta.