KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARDA TAJOVUZKORLIKNI OLDINI OLISH MASALALARI - Hodjiyeva Qunduz Mirzoyevna; Azimova Yulduz Tavakkalovna (Ustozlar uchun, 2025)
Kichik maktab yoshi o’quvchilarining ta’lim jarayonidagi faolligini oshirish, shaxslararo munosabatlarini yaxshilash, axloqiy ko’nikmalar shakllantirilishining psixologik mexanizmlarini takomillashtirish muhim masalalardan hisoblanadi.