SHAXSLAR BILAN ISHONCHLI MUNOSABAT O’RNATISHNING MUHIM PSIXOLOGIK MASALALARI - Yunusova Maqsuda Boxadir qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Psixologik maslahatda, odamlar o’rtasidagi kelishmovchiliklarni konstruktiv tarzda hal qilishga qaratilgan yondashuvlar qo’llaniladi. Konfliktlarni hal qilishda sabr-toqat, boshqalar fikrini hurmat qilish, va xulosalar chiqarishda ehtiyotkorlik muhim rol o’ynaydi.