YOSHLARDA DEVIANT XULQ-ATVORNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Bekturganova Raygul Omirbaevna (Ustozlar uchun, 2025)
Deviant xulq-atvor, Delinquent (lotin deliquensidan) shaklidagi deviant xatti-harakatlar – noqonuniy, nevrotik buzilishlar, deviant harakatlar kombinatsiyasi - antidisipliner, antisotsial, delinquent, autoagressiv; motivlar tuzilishi, jinoyatchi shaxs, "inqilobiy", ruhiy buzuqlik, axloqsiz xatti-harakatlar