INKLYUZIV TA’LIMNING ALOHIDA EHTIYOJGA MUHTOJ MUAMMOLI OʻQUVCHILAR RUHIYATIGA TAʼSIRI - Malika Nazarova Atamuradovna (Ustozlar uchun, 2025)
Inklyuziv taʼlim - davlat siyosati boʻlib, nogiron va sogʻlom bolalar oʻrtasidagi toʻsiqlarni bartaraf etish, maxsus taʼlimga muhtoj bolalar oʻsmirlar rivojlanishda uchraydigan nuqsonlar yoki iqtisodiy qiyinchiliklardan qatʼiy nazar ijtimoiy hayotga moslashtirishga yoʻnaltirilgan umumtaʼlim jarayoniga qoʻshishni ifodalovchi taʼlim tizimidir.