(untitled) - Nurullayeva Laylo; Razzokova Mohinur Baxodir qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu umumiy ta`muassalarida fizikadan sinfdan tashqari ishlarni tashkil etganda o`quvchilar bilim doirasiga tasiri o`rganilgan