LOGISTIKADA MARKETING IZLANISH - Boltayeva Sh B; Oripov Mansurbek (Ustozlar uchun, 2025)
Logistikada marketing izlanishlari sohasida texnologiyalarning integratsiyasi, ayniqsa raqamli transformatsiya, sun’iy intellekt va avtomatlashtirishning ta’siri muhim o‘ringa ega. Ushbu izlanishlar marketing va logistika jarayonlarini optimallashtirish, mijozlar ehtiyojlarini qondirish va ta’minot zanjirini samarali boshqarish uchun zarur strategiyalarni aniqlashga qaratilgan.