BOLALAR QOBILIYATLARINI OILA MUHITIDA RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Mirtadjieva Madina Utkurovna (Ustozlar uchun, 2025)
Aqliy tarbiya - tabiatan berilgan aqliy kuch, ruhiy holat, biluchanlik va faolyat ekanligini rivojlantirish natijasida insonda mustaqil fikr yuritib oldiga maqsad qo’ya olish hamda ko’zlagan maqsadiga yetishish qobilyatini shaklllantirishdir