SHAXS SHAKILLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI IJTIMOIY –PSIXOLOGIK OMILLAR - Xayrullayeva Sevara Fayzullayevna (Ustozlar uchun, 2025)
Shaxs- kishilik jamiyatida yashaydigan ,faoliyatni biror turi turi bilan shug’illanadigan ,til orqali atrofdagilar bilan normal muloqatda bo’la oladigan, ongi yuksak rivojlangan komil insondir.