МЕҲНАТ БОЗОРИГА КИРИБ КЕЛАЁТГАН ЗАМОНОВИЙ КАСБЛАР, МАКТАБ ЎҚУВЧИЛАРИНИ КЕЛАЖАК КАСБЛАРИ БИЛАН ТАНИШТИРИШНИНГ АҲАМИЯТИ - Нурметова Маърифат Наримбоевна (Ustozlar uchun, 2025)
Ҳар бир мактаб битирувчисининг ўзига берадиган асосий ва айрим ҳолатларда қийин саволи бу-келажакда қайси касб эгаси бўлсам, қайси соҳада ишласам экан деган савол бўлади.