JAMIYATDA BOLA SHAXSINING KAMOL TOPISHINING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Shoqulova Nozima Sharofovna (Ustozlar uchun, 2025)
Ota-ona bola oldida birlamchi ijtimoiy ko’zgu vazifasini bajaradi hamda u bilan muloqotda muhabbat, hurmat va ishonch hislarini namoyon qilgan xolda shu tariqa bolaga o’zi haqida ushbu hissiyotlarga loyiq bo’lgan subyekt haqidagi tasavvurini singdiradi.