JAMIYATDA AYOL VA QIZLARGA NISBATAN TAZYIQ VA ZOʻRAVONLIKNI OLDINI OLISHNING DOLZARB MASALALARI - Abdullayeva Rayhonoy Roʻzmatovna; Abduraximova Zubayda Rajabboyevna (Ustozlar uchun, 2025)
Oila sharoitida qizlarni mustaqil oilaviy hayotga tayyorlash jarayonida so‘z (nutq) kuchiga tayangan holda faoliyat yuritish kutilgan natijalarni berishga xizmat qiladi.