THE POWER OF SETTING GOALS FOR PERSONAL GROWTH - Mamadaliyeva Shaxzoda Nurillo qizi; Yaqubjonova Ro‘zixon Mirkomil qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shaxsiy rivojlanishda maqsad qo‘yishning ahamiyati, uning inson hayotidagi o‘rni va ijobiy ta’siri tahlil qilinadi. Maqsad insonni tartibga soladi, unga ruhiy barqarorlik va ishonch bag‘ishlaydi. Maqola davomida maqsadlar qanday belgilanishi, ular orqali qanday natijalarga erishish mumkinligi misollar bilan tushuntirilgan. Shuningdek, orzu va maqsad o‘rtasidagi farq yoritilib, harakat va o‘sishga undovchi ruhiy motivatsiya beriladi.