INGLIZ TILINI ERKIN EGALLASHDA IBORALAR VA MAQOLLARNING AHAMIYATI - Qayumova Gulirano; Yoqubjonova Ro‘zixon (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Iboralar va maqollar ingliz tilining ajralmas qismlaridan bo‘lib, nutqni boyitadi, madaniy qadriyatlarni aks ettiradi va tilni erkin egallashga yordam beradi. Ushbu ilmiy ishda iboralar va maqollarning lingvistik xususiyatlari, ularning madaniy ahamiyati va muloqot qobiliyatini oshirishdagi roli o‘rganiladi. Shuningdek, ingliz tilini ikkinchi til sifatida o‘rganuvchilarning duch keladigan qiyinchiliklari va iboralarni samarali o‘rgatish bo‘yicha amaliy usullar haqida so‘z boradi.