BALOG‘AT ILMI BORASIDA ZAMONAVIY TADQIQOTLAR TAHLILI - Abdullayev Olimjon (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola balog‘at ilmi borasida olib borilga hozirgi kundagi tadqiqotlar va ularni qadimgi zamonda yozilgan balog‘at borasidagi asarlardan farqlari bayon qilinib, orasidagi farqlar tahlil qilinib, hozirgi kunda bu ilmni boshqa soxalarda qanday qo‘llanilishi ham yoritib o‘tilgan.