PHP VA OBYEKTGA YO’NALTIRILGAN DASTURLASH - Mamatkodirov Mahammadali; G’oyibova Gulchehra G’ayrat qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola PHP muhitida Ob’ektga Yo’naltirilgan Dasturlashning (OOP) asosiy tushunchalarini o’rganadi. Maqola OOP tamoyillari, ularning PHPda amalga oshirilishi, shuningdek, veb-dasturlashda OOPdan foydalanishning afzalliklari va kamchiliklariga oid to’liq ma’lumot berishga qaratilgan. Maqola PHPda OOPni tushunish va qo’llashni yaxshilashni istagan yangi boshlagan va tajribali dasturchilar uchun mo’ljallangan.