JAVASCRIPT KUTUBXONALARI VA FRONT-END FREYMVORKLARI - Mamatqodirov Mahammadali; Abdusalimova Muhayyo Shukurullo qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola zamonaviy veb-ishlab chiqishda JavaScript kutubxonalari va front-end freymvorklarining ahamiyatini o’rganadi. Unda ushbu texnologiyalarning evolyutsiyasi, asosiy tushunchalari, tanlash mezonlari, afzalliklari va kelajak tendensiyalari muhokama qilinadi hamda dasturchilarga o’z loyihalarida to’g’ri qaror qabul qilishlari uchun ma’lumot beriladi.