BO‘LAJAK FIZIKA O‘QITUVCHILARINING METODIK TAYYORGARLIGINI RIVOJLANTIRISH UCHUN SHART-SHAROITLAR - Ashurmatov Rustamjon G‘ofur o‘g‘li (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada bo‘lajak fizika o‘qituvchilarining metodik tayyorgarligini rivojlantirish uchun zarur bo‘lgan tashkiliy, pedagogik va texnologik shart-sharoitlar tahlil qilinadi. Ilmiy asosda yondashilgan holda, amaliyotda qo‘llanilishi mumkin bo‘lgan g‘oyalar ilgari surilgan.