KICHIK BIZNESDA RISKLARNI BOSHQARISH VA UNING STRATEGIYASI - Nozimov Muzaffar (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada milliy iqtisodiyotning turli tarmoqlarida faol bo’lgan kichik biznes va xususiy tadbirkorlik subektlarini faoliyatini oshirish xamda xorij tajribalarini qo’llash mamlakatimizda. Bugungi davrda davlatimiz tomonidan kichik va o’rta biznesga juda katta imkoniyatlar berilyapti. 2024 yilni Yoshlar va biznesni qo’llab quvatlash yili deb elon qilindi. Kichik va o’rta biznesni rivojlantirish uchun xorijiy investitsiyalarni jalb etishda katta axamiyat berilmoqda.