XXI ASRDA MALAKALI O‘QITUVCHI QANDAY BO‘LISHI KERAK? - Abdufattoyeva Moʻmina Ismoil qizi; Yaqubjonova Roʻzixon Mirkomil qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqola hozirgi kundagi dolzarb kasblardan biriga aylangan oʻqituvchilik faoliyati haqida soʻz yuritadi. Bilamizki, 21- asrga kelib, fan va texnologiya yuqori darajada rivojlandi va sun’iy Intellektning ommalashuvi barcha soha jumladan ta’lim sohasi vakillaridan ham har tomonlama yetuk va raqobatdosh boʻlishni talab qilmoqda. Ushbu maqola pedagogik faoliyat rahbarlarining yangi texnologiyalar sharoitida qanday choralar ko‘rishi zarurligi va zamonaviy ta’lim jarayonlarini samarali tashkil etish yo‘llarini o‘rganadi.