ICHKI TURIZMNI RIVOJLANTIRISHDA YOSHLAR ISHTIROKI: IMKONIYATLAR VA TASHABBUSLAR - Yusupov Bunyodbek Umirzoq o‘g‘li (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ichki turizm sohasida yoshlarning faolligi va ularning rivojlanishga qo‘shgan hissasi tahlil qilinadi. Yoshlarning yangi tashabbuslari va innovatsion g‘oyalari ichki turizmni jonlantirishda muhim omil sifatida ko‘rib chiqiladi. Maqolada yoshlarning imkoniyatlari, turizm sohasidagi muammolari va ularni hal etish yo‘llari o‘rganiladi. Shuningdek, yoshlarni turizmga jalb qilish uchun davlat va jamoat tashkilotlarining roli, mintaqaviy rivojlanish va madaniy merosni saqlashdagi ahamiyati ta’kidlanadi. Ichki turizmni rivojlantirishda yoshlarning ishtiroki mamlakat iqtisodiyotiga ijobiy ta’sir ko‘rsatishi mumkinligi xulosasi chiqariladi.