MAKTABGA TAYYORLOV GURUHI TARBIYALANUVCHILARINI MAKTAB TA’LIMIGA IJTIMOIY MOSLASHUVCHANLIGINI TAMINLOVCHI TEHNOLOGIYALAR - Akramova Dildora Ergashevna (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada maktabga tayyorlov guruhi tarbiyalanuvchilarini maktab ta’limiga ijtimoiy moslashuvchamligi shakllantirish , hamda rivojlantirishda yordam beruvchi tehnologiyalar haqida ma’lumotlar keltrilgan.