ELEKTROLIZ QONUNLARINING INSON HAYOTIDAGI O‘RNI - Elomonov Umarbek Po‘latovich (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada elektroliz jarayoni va uning qonunlari haqida qisqacha tushuncha beriladi. Elektrolizning sanoat, tibbiyot va kundalik hayotdagi amaliy qo‘llanilishi yoritilib, ushbu hodisaning inson faoliyatida tutgan o‘rni tahlil qilinadi.