FREYMVORKLARNING FARQLARI, AFZALLIKLARI VA KAMCHILIKLARI - Mamatqodirov Maxammadali Mamatisakovich; Qodirjonov Elbek Abduvali o’g’li (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola zamonaviy dasturiy ta’minot ishlab chiqishda freymvorklarning muhim rolini o’rganadi, ularning afzalliklari va kamchiliklarini ta’kidlaydi. Unda mashhur freymvorklarning qiyosiy tahlili keltirilgan va muayyan loyiha ehtiyojlari uchun to’g’ri freymvorkni tanlash bo’yicha ko’rsatmalar berilgan bo’lib, dasturchilarni asosli qarorlar qabul qilish uchun bilim bilan ta’minlashga qaratilgan.