BOLALARDA PSIXIK BUZILISH, RUHIY ZOʻRIQISH HOLATLARIGA QARSHI IMMUNITETNI SHAKLLANTIRISH HAMDA PSIXOLOGIK HIMOYA KOʻNIKMALARINI RIVOJLANTIRISH - Majidova Xolisxon Samiyevna (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Doimiy stress, xavotir yoki g’azab organizmning resurslarini tugatishi va uni somatik kasalliklarga nisbatan zaiflashtirishi mumkin.Hissiyotlar qanday jismoniy simptomlarni keltirib chiqarishi mumkin?Ko’plab jismoniy simptomlar hissiyotlar bilan bog’liq bo’lishi mumkin.