“TEMIR XOTIN” DRAMASIDA INSON RUHIYATI MASALASI - Jo‘rayeva Dilnozaxon Otabek qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Sh.Boshbekovning dramasidagi inson xarakteri va davr muammolari tadqiq qilingan.Remarka va situatsiyaga alohida urg‘u berilgan. Asardan misollar keltirilgan.