PSIXOLOGIYADA SHAXSLARDAGI STRESS HOLATLARINI TALQIN QILINISHI HAMDA BARTARAF ETISHNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK USULLARI - Adizova Madina Botirovna (Ustozlar uchun, 2025)
Ayni kunlarda jadal rivojlanayotgan texnik –informatsion progress asrida inson kuchli zarbalar ta’sirida qoldi va endi ruhiyatni, psixik salomatlikni asrash trendga aylanmoqda. Psixoemotsional holatlarning inson psixik va tibbiy salomatligiga salbiy ta’sirlarini kamaytirish va buning oldini olish choralarini ishlab chiqish va hayotga keng tatbiq etish masalasini ko’ndalang qo’ymoqda.