AVTOMOBIL TRANSPORTIGA ORTISH TUSHIRISH PAYTIDA TEXNIKA XAVFSIZLIGI - Muratov Rinat Nurgali o’g’li (Ustozlar uchun, 2025)
Аnnоtаtsiyа: Mazkur maqolada avtomobil transportiga ortib tushirish paytida texnika xavfsizligi oshirish bo‘yicha tahlil qilib chiqildi. Avtomobil transportida ortib tushirish jarayonida zamonaviy va xorijiy texnologiyalarning ahamiyati batafsil yoritib o‘tildi. Mavzu doirasidan nazariy va amaliy bilimlarga yondashgan holda keltirib o‘tilgan. Tadqiqot davomida omillarni jadvallar va statistik ma’lumotlar orqali tahlil qilish taklif etiladi.