BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARIGA INGLIZ TILINI OʻRGATISHNING SAMARALI USULLARI - Qarshiyeva E'zoza Oʻktamovna; Qobilova Kamola Azamat qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlangʻich sinf o‘quvchilariga ingliz tilini oʻrgatishning samarali usullari yoritilgan. Bolalar psixologiyasi va yosh xususiyatlariga mos pedagogik yondashuvlar, interaktiv metodlar, o‘yin va qo‘shiq asosidagi darslar orqali chet tilini o‘zlashtirishga erishish yo‘llari tahlil qilingan. Maqola boshlang‘ich ta’lim o‘qituvchilari uchun amaliy tavsiyalarni o‘z ichiga oladi.