THE ROLE OF TEACHER’S PERSONALITY IN STUDENT ENGAGEMENT - Otajonova R.B. (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘qituvchining shaxsiy fazilatlari va xulq-atvori o‘quvchilarning darsga bo‘lgan qiziqishi va faol ishtirokiga qanday ta’sir qilishi o‘rganiladi. Tashabbuskorlik, empatiya, ijobiy munosabat va hazil tuyg‘usi kabi jihatlar o‘quv muhiti va o‘quvchining motivatsiyasida katta ahamiyatga ega.