GIDROKSIBENZOY KISLOTA MURAKKAB EFIRLARING OLINISHI, XOSSALARI VA AHAMIYATI - Maxmudov Sulton Obit O’g’li; Shodmonov Javohir Sheraliyevich; Muhammadov Hamdamjon Hafiz oʻgʻli (Ustozlar uchun, 2025)
Abstrakt. Ushbu maqolada gidroksibenzoy kislota murakkab efirlarining kimyoviy xossalari va turli soxalarda ishlatilishi, olinish usullari va nojo’ya ta’sirlari, sanoatda, tibbiyotda qo’llanilishi haqida ma’lumot beriladi.