CHET TIL O’QITISH METODIKASIDA ZAMONAVIY METODLAR - Hazratqulova Farangis (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada chet til o‘qitish metodikasi haqida, uning fan sifatida rivojlanish tarixi, chet til o‘qitish metodikasida qo‘llanilayotgan zamonaviy metod turlari va ulardan foydalanish xususida so‘z boradi.