MA’NAVIY ISHLARNI TAKOMILLASHTIRISH - JAMIYAT TARAQQIYOTIDAGI STRATEGIK VAZIFA - Maxmudova Sh.R.; Xamraqulova M.M. (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola jamiyat taraqqiyotining muhim asoslaridan biri — ma’naviy va axloqiy barkamollik yo‘llari ochib berilgan. Ma’naviy ishlarni takomillashtirish har bir soha va jamoa faoliyatining ustuvor yo‘nalishlaridan biriga aylanishi zarur ekanligi to‘liq yoritib o‘tilgan.