ISLOM MANBALARIDA JAMIYAT BARQARORLIGINI TA’MINLASHGA DOIR OYATLAR TAHLILI (Qur’on karim misolida) - Tojiddinov Kamolidin Sadritdin o‘g’li; Sodiqov Jo’rabek (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Maqolada dunyoda jamiyat barqarorligini ta’minlash borasida Qur’oni karimda kelgan oyatlar tahlilini va olimlarning ayrim tadqiqotlari asosida yuzaga xulosalari keltirilgan.