ИНСОНГА ЭҲТИРОМ - Авазов Жамшид Аҳад ўғли; Авлёқулов Адҳам Алишерович (Ustozlar uchun, 2025)
Аннотатсия: Ушбу мақолада инсон ҳуқуқларини таьминлашда қилинаётган ишлар, aҳоли турмиш фаровонлигини йўлга қўйишда амалга оширилаётган чора-тадбирлар, мамлакатимизда суд-соҳасида олиб борилаётган ислоҳатлар, амнистия ва афв актларининг ўзаро бир-биридан фарқли жиҳатлари тўғрисида сўз боради. Шунингдек, эркин ва фаровон ҳаёт ҳамда демократик-ҳуқуқий давлат қуришда олдинда турган қилинажак ишлар ҳамда асосий ва долзарб масалалар ҳақида баён қилинган.