RUHIY RITMIKLIKNING BADIIY-ESTETIK MOHIYATI - Xolmatova Ro’zixon (Ustozlar uchun, 2025)
Men bu maqolam orqali ayol ruhiyatining ritmik xususiyatlarini asar misolida atroflicha ochib bermoqchiman.Ruhiyatdagi ritmiklik inson ruhiy olamining muvozanatsizligini ya’ni inson ruhiyatida o’sish hamda pasayish ,davomli va o’zgaruvchan ruhiy ritmik holatlarning nomoyon bo’lishidir.