OʻSMIR YOSHDAGI OʻQUVCHILARDA XAVOTIRLILIK HAMDA STRESSLI VAZIYATLARNI BARTARAF ETISH VA XULQ-ATVOR XUSUSIYATLARINI RIVOJLANTIRISH MASALALARI - Sa'dullayeva Nodira Abduraxmonovna (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Jamiyat a’zolari o‘zlarining ma’lum doiradagi psixologik imkoniyatlari, yutuq va kamchiliklari haqida yetarli ma’lumotga ega bo‘lsalar, bu ularning hayotda uchraydigan turli qiyinchilikliklarni osonlik bilan yenga olishga, o‘z imkoniyatlaridan yanada unumli foydalana olishga, o‘zlari haqida yanada chuqur, ijobiy va o‘ziga xos tasavvurlarning shakllanishiga imkoniyat yaratadi.