KREDIT OLISH TARTIBI - Karimova Oygul Ro’ziyevna (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola kredit olish jarayonining asosiy bosqichlari, talablari va strategiyalarini atroflicha tahlil qiladi. Maqolada kredit turlari, banklar va moliyaviy muassasalar tomonidan qo‘yiladigan shartlar, kredit olish uchun zarur hujjatlar va foydalanuvchilar e’tibor berishi lozim bo‘lgan omillar ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, kredit olishda xavf-xatarlarni boshqarish, moliyaviy rejalashtirish va qaror qabul qilishda e’tiborli bo‘lish bo‘yicha tavsiyalar beriladi. Maqola shaxsiy va korporativ kredit oluvchilarga jarayonni soddalashtirish va moliyaviy barqarorlikni ta’minlashda yo‘l-yo‘riq ko‘rsatishga qaratilgan.