YOSHLARDA TARBIYAVIY XUSUSIYATLARNI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Ramizov Ibrohim Farxod o'g'li (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya O‘quvchi ongida axloqiy hayotning ba’zi bir hodisasining tasviri nafaqat ushbu voqea sodir bo‘lgan davrda paydo bo‘lishi mumkin. Bola o‘z do‘stining bir paytlar kuzatgan u yoki bu harakatini qayta yaratishi, yana “ko‘rishi” mumkin. Bundan tashqari, u muayyan vaziyatlarda o‘z harakatini tasavvur qila oladi. Bunday holda, vakolatlar qo‘llaniladi.