OILAVIY FAROVONLIK VA IQTISODIY BARQARORLIK O‘ZARO ALOQASI - Zaynobidinova Naimaxon; Abduhalimov Elmurod Karimjon o’gli (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘zbek xalqi azal-azaldan o‘z milliy qadriyatlari va o‘ziga xos ma’naviyatini shakllantirish va yuksaltirishda oilaga tayanib kelgan. Oilaning mustahkamligi, oilada ma’naviy muhitning milliy va umuminsoniy qadriyatlar bilan uyg‘unligini ta’minlash davlat va jamiyatning eng asosiy vazifalaridan biri hisoblanadi.