АN’АNАVIY XОNАNDАLIK IJRОCHILIGI SАN’АTINI ОLIY TА’LIM MUАSSАSАLАRI TАLАBАLАRIDА RIVОJLАNTIRISHNING TЕXNАLОGIK JIHАTLАRI - Ergasheva Gulshan Sunnatullo qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola hozirgi kunda yurtimizda olib borilayotgan barcha madaniy islohotlar va ularning talaba yoshlarimizning kelajakda yetuk bilimli malakali mutaxassis bo’lib yetishishlarida muhim mezon bo’ladi. O’rgangan ko’nikmalarini o’z hayotiy faoliyatlarida tadbiq etishda xizmat qiladi