DEVIANT XULQLI OʻQUVCHILAR BILAN ISHLASH HAMDA ULARNING RUHIYATINI OʻRGANISHNING MUHIM VAZIFALARI - Asadov Abdurahmon Eshmo‘minovich (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: O’smirlar yoshida deviatsiya namoyon bo’lishining tinimsiz oshib borishi maktab amaliyotchi psixologi oldida bu o’smirlar bilan ishlashning yangi usullari, texnalogiyalarini ishlash va ularga tadbiq etish vazifasini qo’yadi.