TA’LIM OLAYOTGAN SHAXSGA PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK TA’SIR ETISHDA PSIXOLOGIK QARASHLARNING YUZAGA KELISHI - Matvaliyeva Kimyohon Anvarovna (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya. Psixologlar insoniyat hayotida muhim rol o’ynaydi. Psixologlar bolalarning psixologik salomatligini himoya qilish va yaxshilashda, ularni moslashish jarayonlarida qo’llab-quvvatlashda muhim vazifalarni bajaradi.