СОЛИҚ БАЗАСИНИ ЯШИРИШ(КАМАЙТИРИБ КЎРСАТИШ)НИНГ ҲУҚУҚИЙ ТАБИЯТИ - Уринбоева Дилноза Усмон қизи (Ustozlar uchun, 2025)
Аннотация: Мазкур мақолада солиққа оид қонунбузилишларига йўл қўймаслик, солиқдан қочиш ҳолатларини олдини олиш, солиқ базасини яшириш тушунчасининг халқаро ҳуқуқдаги таснифи, солиқларни ўз вақтида тўлаш орқали мамлакат тараққиётига ҳисса қўшиш ҳақидаги масалалар қиёсий таҳлил қилинган.