BOSHLANG’ICH SINFLARDA DARSLARDA STEAM TEXNOLOGIYASINAN FOYDALANISH - Usenbaeva Gozzal (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda darslarda steam texnologiyasidan foydalanish va STEAM texnologiyasi haqida ma’lumot beriladi.