BOSHLANG’ICH SINFLARDA EPIK ASARLAR USTIDA ISHLASH METODIKASI - Usenbaeva Gozzal (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada epik asarlar va boshlang’ch sinflarda berilgan epik asarlarni o’qitish usullari haqida aytiladi.