SPECIAL METHODOLOGY IN TEACHING THROUGH GAMES: COGNITIVE AND LINGUISTIC BENEFITS - Yuldashev Og‘abek Komiljon o‘g‘li; Ismoilova Dilso’z (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘yinlar orqali o‘qitishning maxsus metodologiyasi va uning ta’limdagi afzalliklari tahlil qilinadi. O‘yin usullari yordamida o‘quvchilarning kognitiv (bilish) jarayonlari va til ko‘nikmalarini rivojlantirish imkoniyatlari yoritiladi. O‘yin asosida ta’lim berish jarayoni o‘quvchilarda motivatsiya, ijodkorlik va mustaqil fikrlashni kuchaytirishi ta’kidlanadi.